Tijdens het Sport Business Brand Event in Leusden heeft De Wit Schijndel de Peter Dankaart Cup in ontvangst mogen nemen.

De award wordt sinds 2015 uitgereikt, het is een onderscheiding waarmee zelfstandige sportretailers, die zich profileren door excellent of vooruitstrevend ondernemerschap, worden geëerd. De gehele sport- en outdoorbranche kan deelnemen aan de verkiezing van de ondernemer/onderneming die volgens de branche in het afgelopen jaar deze prijs het meeste toekomt.

Om in aanmerking te komen voor de cup, moet een ondernemer voldoen aan een aantal criteria. De naamgever van de cup, Peter Dankaart, heeft dit als volgt verwoord:

“Het zijn mensen die de kracht van de branche bepalen en daarom wordt de prijs uitgereikt aan één persoon of meer personen, die zich op verschillende aspecten onderscheiden. Zo moet hij of zij een fenomeen zijn in de sportbranche, zich profileren als een echte entrepreneur, succesvol zijn over een langere periode, over visie en strategisch inzicht beschikken en financieel gezond zijn.”

Directeur van De Wit Schijndel, Mark de Wit, is ontzettend trots op deze waardering vanuit de branche: “Het is een geweldige prestatie die we samen met het hele bedrijf voor elkaar hebben gekregen! We trakteren alle werknemers op gebak en gaan de cup een mooie plaats in onze winkel geven zodat iedereen hem kan bewonderen.”

De wisselbeker blijft een heel jaar in handen van De Wit Schijndel, tijdens de volgende verkiezing zullen zij de trofee aan de volgende overhandigen.

Bezoek de website van de Wit Schijndel