Op zondag 18 februari was het Sprokkeltoernooi in Rijen. Dit staat bekend als een drukbezet toernooi met een hoog niveau. Het toegestane aantal deelnemers was dit jaar snel bereikt waardoor ook Judoka’s van Team Coolen moesten worden teleurgesteld. Er werd gewerkt met een eliminatiesysteem met herkansing. Dit betekent dat je afvalt voor de prijzen wanneer je je tweede wedstrijd verliest. Dit wedstrijdsysteem wordt toegepast bij toernooien waar veel Judoka’s in dezelfde gewichtsklasse uitkomen. Van de Judoka’s van Team Coolen viel 50% in de prijzen wat een heel goede score is voor dit toernooi. De resultaten waren als volgt:

Eerste plaats voor Noud Boere, Finn van den Akker, Owen Jansen, Cas van den Meerendonk, Noah Saoud en Daan Bertens.

Tweede plaats voor Puck Coehorst, Floor van den Meerendonk, Demi Mallens, Lisa Volkers, Alexander Klak, Daan Gomersall, Puck van der Vloet, Samanta Slazak en Liam Wolt

Derde plaats voor Faith Jansen, Amel Sayed, Faas Coolen, Tijn van Dun, Guus van Kempen, Rayan Chemlal en Reve van Oosterhout.

Komend weekend staan er geen toernooien gepland. Het weekend erna is de Judo Cup Brabant in Oisterwijk. Aan dit toernooi doet weer een grote groep Judoka’s van Team Coolen mee.