Zet jij straks de stap naar het vmbo of mbo? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de school die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Bij De Rooi Pannen is leren niet net echt, maar écht echt. We hebben onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Gecombineerd met een groot netwerk in het bedrijfsleven én stageplekken in binnen- en buitenland, hebben wij dus echt alles in huis om jou een voorsprong te geven op de rest.

Op donderdag 7 maart 2024 van 17.00 tot 20.00 uur gooien we de deuren voor je open in Tilburg, Eindhoven en Breda. Kom langs om een kijkje te nemen, sluit aan bij een voorlichting en krijg antwoord op al jouw vragen. Laat ons weten dat je komt op derooipannen.nl/openavond.

Dit is De Rooi Pannen

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven tot de mbo-opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving: in alles wat wij doen staat de praktijk centraal.