Na het behalen van het kringkampioenschap en brons op de Brabantse kampioenschappen is Maxime de Groot op 23 februari naar het KNHS Hippisch Centrum in Ermelo gegaan voor de Nederlandse kampioenschappen dressuur.

Samen met door haar zelf opgeleide paard Neyromie BR moest zij zich meten met de 26 beste ruiters van Nederland in haar categorie. Maxime moest als 3e starten en hierdoor was het een spannende wedstrijd tot de laatste combinatie! De proef werd beoordeeld door 3 juryleden, zij beoordeelden de proef met mooie punten en het commentaar: “het is een harmonieuze gereden proef en een fijn beeld om naar te kijken.” Op 2% na van de kampioen is Maxime met haar paard reserve kampioen geworden van Nederland in de Klasse B paarden. Haar prestatie werd beloond met een mooie zilveren medaille, een strik voor het paard, een mooie geldprijs en een grote poetskoffer gesponsord door de staal firma van Witte van Moort.

Maxime en Neyromie-BR zijn weer een hele ervaring rijker. Op naar het buitenseizoen en nogmaals van harte gefeliciteerd met je hele mooie prestatie in Ermelo Maxime!