Op zondag 17 maart 2024 organiseert Bridgeclub BC Riel haar jaarlijkse bridge drive bij De Commanderie te Riel. Deze Bridge drive ondersteunt een Goede Doel, te weten dit jaar de Stichting Wereldklus. Als ouder wil je niets liever dan dat je kind een eigen kamer heeft, waarin het zich op zijn/haar gemak voelt en vertrouwd voelt. Een fijne gezonde plek om te slapen en een veilige plek waar hij/zij zich terug kan trekken. Een plek om trots op te zijn. Helaas is dat niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Wist u dat één op de twintig kinderen geen eigen bed heeft. Stichting Wereldklus brengt daar met jouw hulp graag verandering in.

U kunt zich inschrijven, tot uiterlijk 10 maart via mail

bcriel1994@gmail.com. De inschrijving is definitief na overmaking van € 10,00 per persoon op bankrekeningnummer:

NL81RABO 0103826912 t.n.v. BC Riel o.v.v. Goede Doelen Drive en de namen van de deelnemers. U kunt aansluitend aan de drive deelnemen aan het buffet, kosten 22,50 p.p.

Bridge Club BC Riel is opgericht in 1994 en heeft nu sinds 2007 haar domicilie bij De Commanderie. Wekelijks op dinsdag hier haar vaste clubavond. De grote zaal is dan nagenoeg altijd geheel gevuld. Een vereniging die in haar anonimiteit haar aantrekkingskracht op veel bestaande en nieuwe leden blijft houden. De langdurige en uitstekende samenwerking met De Commanderie wordt jaarlijks bezegeld middels de Goede Doelen Bridgedrive, met overdag een bridge evenement en in de avond het voornoemde diner.