Vorige week zondag, 25 februari, zijn de dames van de Dancing Queens (Maud van Kempen, Maud van den Brekel, Luna Kastelijn, Birgit van Geloven en commandante Tessa de Groot van RSV St. Antonius uit Riel) afgereisd naar Boxtel. Hier hebben zij deelgenomen aan de finale van de kür op muziek winter viertallencompetitie.

Op de gezellige ABBA-muziek lieten ze weer een mooie kür zien. De kleine aanpassingen die afgelopen weken tijdens de trainingen nog zijn gedaan om de proef te finetune pakte goed uit. Op een paar kleine spanningsfouten na was het een prachtig beeld.

Dit keer was de prijsuitreiking te paard en daar kwam het verlossende woord; het team werd naast dag winnaar ook winnaar van de competitie klasse L pony’s (beste resultaat van de 5 wedstrijden). Daarmee mogen ze nu ook de volgende titel dragen: Kampioen klasse L kür op muziek viertallen winter competitie 2023-2024. Ze werden goed verwend, met maar liefst 2 hele mooie rozetten, een deken en een zak wortels. Voor de proef scoorden ze 73% (stonden daarmee 4% los van nummer 2) met als commentaar ‘carrousel matig erg sterk gereden. Genoten van jullie optreden’.

Kortom het was weer een hele gezellige viertal- team dag, waarbij het gaat om samenhorigheid, teamspirit en plezier. Op naar een mooi zomerseizoen!

Tot slot bedankt het team nog hun sponsors die de prachtige outfit mogelijk hebben gemaakt: Camping Breehees, RSV St. Antonius en Ruitersportzaak Gierman. En Ilja (Van Geloven Services) voor het maken van de mooie foto’s.