Tien jaar geleden startte sportieve Margriet Diepeveen onder hart for her een damessportschool in Leusden. Inmiddels runt ze samen met haar dochter Denise drie vestigingen waaronder één in Goirle.

Waarbij sommige sportscholen voor de laatste snufjes kiezen focust hart for her zich juist op de kracht van eenvoud. “Wij werken met hydraulische apparatuur. Dat wil zeggen dat er cilinders op de apparatuur zitten. Hoe sneller jij de beweging maakt, hoe meer weerstand je terugkrijgt,” legt Margriet uit. Zo kan je op een goede dag hard trainen en op een mindere dag lekker in beweging blijven. Luisteren naar je lichaam is ons motto.

De sportschool is kleinschalig, zodat we aandacht hebben voor de wensen van onze leden. Naast dat het kleinschalig en enkel voor vrouwen is heerst er geen competitie. “Onze doelgroep is heel divers, van de vrouwen die niets met sport hebben, maar wel graag wil bewegen, tot de hele sportieve vrouw” legt zij uit. Om iedereen gemotiveerd te houden hebben we onze werkwijze recent aangepast. Waar we eerst alleen met een intervaltraining werkten met rustmomenten tussen de apparaten , wordt er nu altijd afgewisseld met gezamenlijke oefeningen al of niet met attributen zoals steps, FitSticks, gewichtjes e.d. Zo is er voor ieder wat wils en blijft het afwisselend en uitdagend.

Het hoofddoel van de sportschool is dan ook dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Mocht je ook willen afvallen, dan kunnen ze je daarin begeleiden. “Afvallen is voor 70 procent voeding en voor 30 procent sporten,” vertelt Margriet die werkt met het PS. food & lifestyle programma .

Ben jij benieuwd naar het sporten bij hart for her Goirle, dan kan je je de hele maand maart aanmelden om het een hele maand uit te proberen voor maar 10 euro.

Meer informatie op www.hartforher.nl.