Vrijdag 15 maart hebben leden van DTC de Wissel succesvol deelgenomen aan een Dynamic tennis toernooi in Moerdijk.

Het koppel Francien Verhoeven en Peter de Jongh won overtuigend dit gezellige toernooi.

Op die vrijdag stonden bij de 6 spelers, die gingen deelnemen aan het jaarlijkse toernooi in Moerdijk de wekkers al vroeg. Om 09.00 uur waren ze reeds op weg naar Klundert (gemeente Moerdijk), waar dit toernooi werd gehouden. De ontvangst was heel hartelijk en met een kop koffie en een appelflap. Men zag weer ‘oude bekenden’ en al gauw werd er gezellig gekletst.

Er was veel belangstelling met totaal 24 teams. Deze waren afkomstig uit Moerdijk zelf, maar ook uit Roosendaal, Ulvenhout en dus uit Goirle. Helaas had Eindhoven afgemeld. De teams waren eerst willekeurig over 2 poules van ieder 12 teams verdeeld. Men speelde 3 wedstrijden, dus tegen 3 teams uit dezelfde poule. De wedstrijden werden op 6 velden gespeeld. Na deze ‘voorronde’ werden de 6 beste teams uit beide poules in een poule geplaatst en de andere 12 teams kwamen in een tweede poule. De 3 teams uit Goirle zaten alle drie bij de poule van ‘de beste 12’.

Na een goed verzorgde lunch in een gemoedelijke sfeer, werden daarna de wedstrijden hervat. Opnieuw speelden de teams ieder 3 wedstrijden tegen teams uit hun poule.

Omdat het krachtsverschil binnen de poules nu duidelijk minder was, ontstonden spannende wedstrijden, waarbij men met grote inzet speelden. In het veld ging het om te winnen, maar daarna werd weer vriendschappelijk met elkaar omgegaan.

Het was 4 uur geweest toen de prijsuitreking bekend werd gemaakt. Het succes was groot voor onze deelnemers; Peter de Jongh en Francien Verhoeven sleepten de eerste prijs weg, ongeslagen met een positief saldo van 26. Op de tweede plaats eindigde ook een team van DTC de Wissel; Annie Thijsselink en Rian Bedaf, ook zij hadden alles gewonnen, maar een saldo van 12. Het derde team van DTC de Wissel, Riekie van Hautum en Ben Thijsselink, eindigde op de eervolle 5de plaats. Na nog wat gedronken te hebben en onderling wat bijgepraat te hebben vertrokken onze deelnemers moe maar voldaan weer huiswaarts. DTC de Wissel had weer bewezen in de Dynamictennis wereld goed mee te draaien.

Hebben we uw belangstelling voor deze mooie sport getrokken, kunt u vrijblijvend kennis komen maken en een balletje meeslaan. Wij spelen op zondagmorgen van 09.15 uur tot 10.15 uur in Sporthal De Wissel en op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur in de Haspel. Iedereen is van harte welkom. Voor verdere informatie kunt u op de website terecht; www.dtcdewisselgoirle.nl of kunt u kontact opnemen met Peter de Jongh telefoon 06 21 29 38 87 of met Rian Bedaf 06 20 52 13 51.