Op zondag 17 maart was het Judotoernooi van Sankawa in Middelbeers. Team Coolen had op dit toernooi 40 deelnemers. Het is een toernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka’s uit de omgeving. De Judoka’s van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Noud Maes, Aram Merlijn van Berkel, Lucas van Dinther, Yoyo Achterberg, Bram van Daal, Gijs Moree, Liam de Laat, Loujain Chemlal, Thomas van Gerven, Maarten van Kollenburg, Lotte van Dingstee, Jens Oversteeg, Alexander Klak, Lenn Lavrijsen, Lise Bertens, Fay Otten, Tijn van Dun, Puck van der Vloet en Noah Saoud.

Tweede plaats voor Ryan Laukes, Piet van Dingstee, Demi Mallens, Samanta Slazak, Siem Overdevest, Lisa Volkers, Roos Goossens, Rens Mathijssen, Faas Coolen en Xem van der Reep.

Derde plaats voor Zarina Konings, Lars de Graauw, Sjors Coolen, Sem Coolen, Ida Jansen en Max Schoenmakers.

Een aantal Judoka’s belandden niet op het podium maar kregen wel een herinneringsmedaille. Dit waren Liam Klomp, Suus Veltrop, Yfke Kemps, Abe Coolen, Loes Coolen en Rozemarijn Timmermans.

Komend weekend is het Tomoda Judotoernooi in Nijmegen. Dit is een toernooi met een zwaar deelnemersveld. Hier komen vier Judoka’s van Team Coolen in actie.

Op 7 april staat voor de beginnende wedstrijdjudoka’s van Team Coolen het Judotoernooi in Diessen op de agenda.