Afgelopen weekend is Club Breehees weer op pad geweest. Vorige week zaterdag mocht Merijn de Roo starten op The Dutch Masters Indoor Brabant in Den Bosch. Samen met zijn pony Monty sprong hij een fantastische ronde maar had helaas een balk. Afgelopen zaterdag mocht Merijn starten op het Nederlands kampioen springen waar hij een mooie ronde sprong maar helaas met 8 strafpunten. Als club zijn we ontzettend trots op Merijn!

Vorige week zondag werd er dressuur gereden door Lotte van Ras met haar paard Jack in Hulten bij Spring Flower stables. Lotte heeft twee mooie proeven gereden en werd 4e en 5e met 197 en 193,5 punten.

Afgelopen weekend deden Maud en Suus van den Brekel mee aan een weekendconcours in Udenhout. Zaterdag zijn ze beide gestart. Maud reed twee super nette proeven met haar pony Brilliant en werd daarmee eerste en tweede van haar ring met 198 en 204 punten. Suus startte met haar pony’s Little Star en Fireball waardoor dat zij 4 keer een mooie proef neerzette. Suus werd met Little Star twee keer derde met 178 en 198 punten. Met Fireball werd zij eerste met 186,5 punten en zesde met 187,5 punten.

Zondag mochten beide dames nog eens starten met hun pony’s. Suus reed met Little star twee nette proeven en werd daarmee tweede en vierde met 204 en 201 punten. Samen met Fireball werd zij op zondag vierde en zesde. Maud reed zondag twee ontzettend mooie proeven die beloond werden met twee keer een derde plaats met 198 en 200 punten. Wij zijn ontzettend trots op onze ruiters en kijken uit naar volgende week dan gaan onze ruiters de eerste eventing wedstrijd rijden van dit seizoen!