Al 20 jaar is T&F Goirle gevestigd aan de Poppelseweg 1-01 in Goirle. In de vernieuwde showroom maakt u kennis met de vele mogelijkheden op het gebied van vloeren, kasten, systeemplafonds, wanden en raamdecoraties. De keuze is groot.

Zo beschikt T&F Goirle over een breed assortiment systeemkasten zoals: inloopkasten, schuifwandkasten en paneeldeurkasten, allen op maat gemaakt. Wilt u een nieuwe vloer, dan kunt u kiezen uit laminaat, lamelparket en massieve houten vloeren en lijm PVC vloeren en de PVC clickvloeren. Praktisch en stijlvol, dessins en kleuren waar u blij van wordt. Ook voor het onderhoud aan vloeren kunt u bij T&F Goirle terecht. Bent u toe aan een nieuw plafond? Ongeacht de staat van uw bestaande plafonds zorgt T & F Goirle voor een uniek resultaat passend bij iedere ruimte. Zo is er een ruime keuze uit: panelenplafonds, systeemplafonds of een aluminiumplafond. Moet er een wand worden geplaats, dat kan dan een glazen wand van dubbel glas zijn of een gipsvinyl wand. Inzet horren en plissé hordeuren behoren ook tot de mogelijkheden. En om uw ramen mooi te decoreren, kunt u kiezen uit diverse soorten jaloezieën, lamellen en rolgordijnen. Ook plissé- en duetten worden voor u gemaakt. Uw wensen worden uitgebreid besproken en T&F Goirle maakt en plaats uw keuze tot ieders tevredenheid.

Twan Rooijakkers en Ferdie Mulder (T&F) en José Rooijakkers nodigen u van harte uit in hun mooie showroom. U kunt hier terecht op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De koffie wordt voor u vers gezet. Voor meer informatie: kastenvloer.nl of 013-5348759.

JS