Dementie komt steeds vaker voor. Wij stimuleren het meedoen, het ontmoeten, het delen van ervaringen en het doorbreken van vooroordelen over mensen met dementie. Zo willen wij met elkaar een waardevolle bijdrage leveren aan een dementievriendelijke samenleving, waarin iedereen mee kan doen en langer thuis kan blijven wonen. U bent welkom iedere maandag en woensdagochtend vanaf 10 uur. Ook uw partner of mantelzorger is van harte welkom.

Blijven meedoen is erg belangrijk

Door training proberen we onze hersenen steeds te prikkelen.

We doen allerlei activiteiten bij D’n Inloop. Geheugentraining, bewegen, jeu de boules, kaarten maken, koken of bakken en nog veel meer. We organiseren zelfs af en toe een uitje. Er is voor elk wat wils. Het gaat vooral om het gezellig samen zijn. U kunt behalve koffiedrinken als u wilt ook de lunch mee gebruiken. Voor eten en drinken vragen we een kleine vergoeding.

Activiteiten

Afgelopen woensdag hebben we het memory-spel gedaan. Deze kaarten zijn gemaakt door onze vrijwilligster Arja met foto’s erop van plekken en gebouwen uit Goirle. Het nieuwe spel viel goed in de smaak.

Op maandag 22 april hebben we een uitstapje. Dan zijn we niet aanwezig bij de Wildacker.

Burgerinitiatief

D’n Inloop is een burgerinitiatief. Het wordt gerund samen met alle deelnemers en hun naasten, met ondersteuning van vaste vrijwilligers, die er elke week weer zijn.

We vinden het fijn als er zich meer deelnemers aanmelden.

Voor meer informatie bel:

Mien de Brouwer 013-5342215

Joke Tra 06-54788339