Op zondag 7 april was het jaarlijkse HilDie Judotoernooi in Diessen. Dit is een beginnerstoernooi waaraan een kleine 50 Judoka's van Team Coolen hebben meegedaan. De Judoka's worden ingedeeld in poules van 4 of 5 Judoka's en spelen dan een halve competitie om de winst.

De Judoka's van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Sjors van Kesteren, Sjors Coolen, Joep Gerards, Lenn Lavrijsen, Faas Coolen, Rens Mathijssen, Noud Maes, Boz Bouwknegt en Daan Bertens.

Tweede plaats voor Dean Daemen, Joost van Biljouw, Hugo Mutsaers, Tristan van Meel, Sem Samuels, Tijn van Dun, Shahin Forug, Abe Coolen, Zennon-Roi Mallens, Bram Coolen en Sarah Backx.

Derde plaats voor Gijs Moree, Yfke Kemps, Samanta Slazak, Fender van Os, Jack van de Pol, Julian van Dorst, Mathis van der Spank, Lars Verhoeven, Carl van Breugel, Luca Zijlmans, Duuk van de Sande, Loes Coolen en Liam Wolt.

Vierde plaats voor Civan Sahin, Lars de Graauw, Alexander Pelt, Sem Coolen, Keanu Mambre, Sem Verhoeven en Jaxx van Oosterhout.

Vijfde plaats voor Rozemarijn Timmermans, Piet van Dingstee, Romy Beukman, David Blokland en Cainoa Mambre.

Komende week is de halve finale van de Judo Cup Brabant in Oisterwijk. Hieraan doen ongeveer 300 Judoka's mee in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar oud. Tijdens de halve finale krijgen de Judoka's een prijs voor de punten die tot dusver zijn behaald in de competitie. Het toernooi begint om 08:30 uur en publiek is van harte welkom.