Dingen regelen met de overheid: het moet steeds vaker via internet. Kan je hulp gebruiken bij iets regelen via de computer, tablet of telefoon? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Kom dan eens langs bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Goirle.

Je kunt allerlei soorten vragen stellen bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Bijvoorbeeld over DigiD, toeslagen of inburgering. Speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers helpen je informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Je vindt het IDO op het Donderdagochtendplein in de Bibliotheek Goirle van 10:00 uur tot 12:00 uur. Er is ook een spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Riel. Dit spreekuur is iedere woensdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur in de Leybron.

Het informatiepunt is gratis en voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van de bibliotheek en een afspraak maken is niet nodig. Loop dus vooral eens binnen. Dan helpen we je graag!

Donderdagochtendplein Heb je vragen over digivaardigheden, taal, beter leren lezen of rekenen, digitale inzichten, leuke uitstapjes of over financiën? Loop dan op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur eens binnen in de Bibliotheek Goirle. Iedere week zitten er dan verschillende organisaties voor je klaar, die je graag verder helpen met jouw vragen.