Wist je dat je op woensdagen samen met je kind wekelijks terecht kunt voor een uurtje spelen en lezen tijdens Spel & Boek.

Spel & Boek is voor kinderen van nul tot vier jaar en hun ouders. Tijdens deze ochtend spelen we samen spelletjes en lezen we een boekje. Samen spelen en lezen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Taal staat centraal, maar Spel & Boek biedt ook de mogelijkheid om andere ouders te ontmoeten en ervaringen te delen. Kinderen leren spelenderwijs taal door liedjes te zingen en spelletjes te spelen. Het zorgt voor een goede start op de basisschool.

Thema’s: Bij Spel & Boek kun je op een ontspannen manier met andere ouders en kinderen spelen, lezen en luisteren naar een voorleesverhaal. Dat gebeurt rondom een bepaald thema, bijvoorbeeld winter. Het boekje waaruit voorgelezen wordt, kun je lenen van de Bibliotheek om thuis met je kind vaker te lezen. De tekst is beschikbaar in meerdere talen, zodat anderstaligen het boekje in twee talen kunnen lezen.

Spel & Boek wordt georganiseerd door de Bibliotheek Goirle, Dorpsteam Goirle en het Taalhuis met een aantal vrijwilligers.

Kom langs en speel mee! Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen met jouw kind? Elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Goirle, met uitzondering van de schoolvakanties.

Je kunt binnenlopen vanaf 9.45 uur en na 11.00 uur kun je nog napraten met andere ouders en begeleiders.

Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden.