Woensdag 24 april is in de Goirlese sporthal De Wissel het dertiende rommelpot toernooi gespeeld. De prijzen gingen naar Maasgouw en Eindhoven, maar de voldoening van een geslaagd toernooi ging naar DTC de Wissel.

Als afsluiting van de competitie organiseert DTC de Wissel ieder jaar het rommelpot toernooi. Wat is bijzonder aan dit toernooi? Het bijzondere van dit gezelligheidstoernooi is dat men iedere ronde met iemand anders speelt, nooit met iemand van de eigen vereniging, nooit twee maal met dezelfde. Er dezen 5 verenigingen aan dit toernooi mee, ze kwamen uit: Vught, Maasgouw, Eindhoven, Moerdijk en Goirle. Totaal 36 deelnemers. Het was puzzelen om het schema in elkaar te zetten, want we speelden 9 rondes en iedereen speelde 6 wedstrijden.

In een gemoedelijke sfeer werden de deelnemers eerst met een kopje koffie ontvangen. Na de loting gingen de wedstrijden van start.

Door de gehanteerde formule waren de contacten tussen de leden van verschillende verenigingen veel groter. Uiteindelijk ging de eerste prijs ofwel de prijs voor de gunstigste loting naar Rachelle Hentzepeper uit Maasgouw. De prijs voor de ongunstigste loting ofwel de poedelprijs ging naar Anita de Jong uit Eindhoven. Tenslotte ging de “meedoen is belangrijker dan winnen” prijs via loting ook naar Eindhoven naar Simone v.d. Ploeg.

Al met al een geslaagde toernooi dat afgesloten werd met een gezellig samen zijn in de kantine van de Wissel.

Hebben we u interesse gewonnen? Wilt u eens kennis maken met deze mooie sport?

U bent van harte welkom om op zondag morgen ( 09.15 tot 10.15) in de Wissel of op donderdagavond ( 19.15 tot 21.00 uur) in sporthal De Haspel om kennis te maken met onze sport. Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij Peter de Jongh 06 21 29 38 87 of bij Rian Bedaf 06 20 52 13 51.