Cees Pelkmans maakt tijdens de jaarvergadering van Lijst Riel Goirle bekend dat hij zijn taak als secretaris bij de partij neerlegt.

Cees heeft zich vanaf het prille begin tot aan de dag van vandaag op bijna alle functies de onze partij te bieden heeft, tomeloos ingezet. Vanaf 1985 is hij lid en is voor ons allemaal een onmisbaar baken en anker. De nestor; de man die altijd het antwoord weet op elke LRG gerelateerde organisatorische vraag. De laatste jaren als toegewijd secretaris die nagenoeg geen vergadering miste en zodoende zorgde voor nauwkeurige verslaglegging van vele bijeenkomsten en vergaderingen.

Daarnaast ben je ook nog eens een fijn mens, iemand waarmee het prettig samenwerken is. Communicatief, duidelijk en snel reagerend op elke vraag. Kortom een topper! Het bestuur en de leden gaan jou missen.

Dat jouw vrijwilligershart niet enkel klopt voor LRG mag niet onvermeld blijven. De vrijwillige brandweer, de EHBO, JOKO en nog wat meer, vele verenigingen konden en kunnen een beroep op jou doen.

Dus nogmaals spreken we onze gewaardeerde dank uit voor jouw tomeloze inzet en betrokkenheid in de wetenschap en hoop dat wij ook in de toekomst zo nu en dan nog een beroep op jou mogen doen. Nu je het woord NEE hebt opgenomen in jouw vocabulaire (want iedereen weet jou te vinden), komt de tijd om te genieten van wat meer vrije tijd, waarbij je natuurlijk een actief en onmisbaar lid van Lijst Riel Goirle blijft.

Wat ook zeker niet onvermeld mag blijven is dat Miranda 10 jaar lang de financiën van LRG uitstekend heeft verzorgd. Hiervoor spreekt het bestuur haar grote dank uit en is blij dat zij deel blijft uitmaken van het bestuur.