Club Pellikaan Goirle zet moeders in het zonnetje met een exclusieve Moederdagactie van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei.

Club Pellikaan is dé sportclub voor het hele gezin in Goirle. Maak je hoofd leeg in de fitness, sla een balletje op de padelbaan, doe mee met een lesje (hot) yoga of ontspan in de wellness. Tijdens je workout kun je je kids met een gerust hart achterlaten in de kidsclub. Het team van kinderleidsters zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Of laat je kinderen lekker bewegen met de vele kidslessen. Na afloop drink je gezellig wat samen in de kindvriendelijke horeca.

Moederdag actie

Van donderdag 9 t/m zondag 12 mei vieren we de liefde voor de sterkste vrouwen die we kennen met een Moederdagactie. Word lid van de club zonder de gebruikelijke clubpas kosten van 17 euro p.p. Bovendien ontvangt elke moeder bij inschrijving een speciale MOM bag, ideaal voor sportspullen, boodschappen of een dagje uit. Word je lid? Dan kun je zondag 12 mei om 11.15 uur gelijk meedoen met de speciale Moederdag Bootcamp voor het hele gezin.

Meer info op:

clubpellikaan.nl/moederdag-actie