Op donderdag 6 juni 2024 nemen wij als praktijk: Team ‘Fysiotherapie Van Iersel & Zandbergen’ deel aan Alpe d’HuZes. Ons team bestaat uit Marloes Kaijen, Edwin van Gurp, Gijs Vanhooren, Luc Swinkels en Charlotte Mons-van Dooren.

Alp d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op de eerste donderdag van juni beklimmen ongeveer 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez, een berg in de Franse Alpen.

In de strijd tegen kanker ervaren patiënten en hun naaste omgeving een groot gevoel van onmacht. Er tegen vechten lijkt vaak zinloos. Stichting Alpe d'HuZes is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht: dus kracht putten uit emotie.

Als praktijk hebben we besloten om niet alleen onze, maar ook andere patiënten in Nederland te willen ondersteunen door aan te sluiten bij de jaarlijkse Alpe d’HuZes. Wíj willen onze patiënten laten zien dat wij er voor ze zijn en zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor de broodnodige onderzoeken.

Alpe d’HuZes volgt een strikt anti-strijkstokbeleid. Dat betekent de gehele opbrengst van de deelname van ons team aan Alpe d’HuZes wordt ingezet voor onderzoek naar hóe de kwaliteit van leven van zowel patiënt als zijn of haar omgeving, zo hoog mogelijk kan worden gehouden.

Doet u ook met ons mee?

Maar dan als sponsor? Ga dan naar onze actiepagina of doneer via onderstaande QR-code.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/fysiotherapievanierselenzandbergen