D'n Inloop is een warme ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen. Dementie komt steeds vaker voor. Daar stimuleren ze graag het meedoen, het ontmoeten, het delen van ervaringen en het doorbreken van vooroordelen over mensen met dementie. Zo willen ze samen met u een waardevolle bijdrage leveren aan en dementievriendelijke samenleving, waarin iedereen mee kan doen en langer thuis kan blijven wonen. U bent welkom iedere maandag- en woensdagochtend van 10 uur to 13 uur. Ook uw partner, maatje of mantelzorger is van harte welkom.

Op zoek naar leuke activiteiten?

Hier vindt u gelijkgestemden die samen met u iets willen organiseren. Ze doen allerlei activiteiten in verschillende groepjes bij D'n Inloop, o.a. kaarten maken, bewegen op een stoel, geheugenspellen, koken of bakken, bij mooi weer jeu de boules en nog veel meer. Voor elk wat wils.

Maar ook als u gewoon wilt genieten van een gezellig kopje koffie, een gezamenlijke lunch of met iemand wilt praten. U bent van harte welkom!

Het gaat natuurlijk vooral om het gezellig samen zijn.

Burgerinitiatief

D'n Inloop is een burgerinitiatief. Het wordt gerund samen met alle deelnemers en hun naasten, met ondersteuning van vaste vrijwilligers, die er elke week weer zijn.

Voor meer informatie bel: Joke Tra 06-54788339 of mail ons:

inloop-goirle@outlook.com