GSBW is doorgedrongen tot de finale van de Regiocup. In de halve finale werd op eigen terrein na een spannende wedstrijd afgerekend met VOAB.

In een gelijk opgaande eerste helft nam VOAB de leiding en hield deze vast tot aan de rust. Kort na de pauze kwam GSBW langszij. De wedstrijd bleef in evenwicht, maar GSBW slaagde er in de 89e minuut in de om 2-1 te maken. Het pleit leek beslecht, echter VOAB maakte snel na deze domper weer gelijk. Penalty’s moesten de beslissing brengen. GSBW won de zenuwslopende penaltyserie uiteindelijk, tot vreugde van de vele aanwezige GSBW- supporters.

Wat mogen we met zijn allen trots zijn op deze prestatie en op onze betrokken, gezellige vereniging! Op naar de finale.

Deze wordt gespeeld bij SC 't Zand op vrijdag 31 mei. Aanvang 20.00u.