Nu de zomer voor de deur staat zijn gaat de verwarming uit en maak je je geen zorgen om je energierekening. Maar als je slim bent ga je nu aan de slag met het isoleren van je huis en zit je er deze winter er warmpjes bij en bespaar je flink op je energierekening. Ook deze zomer komt een energiecoach van Duurzaam Riel Goirle graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien.

Hulp van Energiecoach

Energiecoach Tomas is laatst bij Toos in de Wildackers op bezoek geweest. Toos en haar man hebben de afgelopen jaren al isolatiemaatregelen genomen in hun jaren 50 rijtjeswoning. Daardoor was de energierekening al flink gedaald. Tomas heeft samen met hen gekeken wat ze nog meer kon doen om het huis te verduurzamen.

Aan de slag

Wil jij ook aan de slag met isoleren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Tijdens een energiecoach gesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je maakt samen een stappenplan van eenvoudige tot mogelijk intensieve maatregelen in of aan je woning. Een energiecoach houdt daarbij rekening met je (comfort) wensen en budget. Ook kunnen de energiecoaches je helpen met het vinden van subsidie en financieringsmogelijkheden. Na het bezoek krijg je een samenvattend verslag en kun je aan de slag.

Meld je aan!

Dus wacht niet tot het najaar, maar ga nu aan de slag! Vraag een energiecoachgesprek aan op het:

energieloketgoirle.nl

Op deze website vind je ook informatie over alle subsidies en tips voor kleine en grote maatregelen die passen bij jouw situatie.