Vorige week kwamen de vrijwilligers van “Opstapbus Goirle-Riel” weer eens bij elkaar. Dat doen ze ongeveer 2 keer per jaar. Dit keer waren wij bij sporthal “de Wissel” een mooie plek om met een groot gedeelte van de vrijwilligers samen te komen om bij te kletsen en iedereen te informeren over allerlei zaken die de Opstapbus aangaan.

Dat was al een gezellige boel maar het werd nóg mooier. Alle vrijwilligers kregen een mooi jack, compleet met het logo van de Opstapbus op de rug. Op deze manier zijn we nog beter zichtbaar voor de deelnemers en worden we stilaan een professionele organisatie met dito uitstraling! Een grote dankjewel aan Havep voor de prachtige jassen, we zijn er enorm blij mee!

Ook kregen we bezoek van Cees Pelkmans, voorzitter van de EHBO-vereniging van Riel. Hij had namelijk een handzaam AED apparaat meegenomen dat wij vanaf nu mogen meenemen in de bus. Na de heldere en enthousiaste uitleg over het hoe en waarom van de AED overhandigde Cees het apparaat aan de voorzitter van de Opstapbus Goirle-Riel. Maar dat was nog niet alles: alle vrijwilligers mogen de cursus om de AED goed te leren bedienen gratis volgen bij de EHBO-vereniging van Riel. Geweldig! Ons streven is dan ook dat er altijd iemand met het AED-certificaat als begeleider of chauffeur mee gaat met de uitstapjes. Wordt vervolgd.

Al bij al een leuke middag met mooie verrassingen!