Ontmoet ledenconsulent Brigitte bij het Donderdagochtendplein: Welzijn, Informatie en Inspiratie. Brigitte zit die ochtend klaar om al uw vragen te beantwoorden over welzijn, zorg en zelfstandig thuis blijven wonen.

Naast het verstrekken van informatie organiseert Thebe Extra ook diverse activiteiten en biedt het voordelen voor leden. Denk aan kortingen op zorgverzekeringen, handige diensten aan huis en toegang tot een online Voordeelwinkel met meer dan 300 aanbiedingen, waaronder kortingen op kaartjes voor de bioscoop en andere leuke uitjes. "Wij vinden het belangrijk dat onze leden goed voor zichzelf zorgen, vooral als zij ook voor anderen zorgen. Als mensen dan even vastlopen kunnen ze altijd bij ons terecht voor advies", voegt Brigitte toe. "Het Donderdagochtendplein biedt daarvoor een perfecte gelegenheid, omdat het een informele setting is waar mensen zich op hun gemak voelen en vrijuit vragen kunnen stellen."

Bij Thebe Extra staat het welzijn van de leden voorop. "We willen onze leden niet alleen voorzien van nuttige informatie, maar ook van activiteiten die bijdragen aan hun welzijn", zegt Brigitte. "Of het nu gaat om het organiseren van workshops, dagtochten of huisbezoeken ter bevordering van het langer zelfstandig thuis wonen, we streven ernaar om een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden waar onze leden van kunnen profiteren."

Een van de belangrijkste aspecten van Thebe Extra is de persoonlijke benadering. "We willen dat onze leden zich gehoord en ondersteund voelen", benadrukt Brigitte. Bij Thebe Extra kennen we de weg naar passende hulp. Geen vraag is te gek. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet wat er allemaal beschikbaar is aan hulp en ondersteuning. Wist u bijvoorbeeld dat u ook huishoudelijke hulp kunt aanvragen zonder indicatie van de gemeente? Wij helpen u graag op weg. Of het nu gaat om informatie over mantelzorgondersteuning of over zelfstandig thuis blijven wonen, ik sta klaar om te helpen."

Mensen die geen lid zijn van Thebe Extra, maar wel een vraag hebben of interesse hebben in onze activiteiten en voordelen, zijn ook van harte welkom bij het Donderdagochtendplein.

Voor meer informatie over Ledenvereniging Thebe Extra en de activiteiten die zij aanbieden, kunt u terecht op hun website:

www.thebe-extra.nl

Donderdagochtendplein Heb je vragen over digivaardigheden, taal, beter leren lezen of rekenen, digitale inzichten, leuke uitstapjes of over financiƫn? Loop dan op donderdagochtend eens binnen in de Bibliotheek Goirle. Iedere week zitten er dan verschillende organisaties voor je klaar, die je graag verder helpen met jouw vragen.