De commissie Prins & Protocol van Stichting Karnaval Ballefruttersgat is op zoek naar de Dorpsprins voor het aankomende carnavalsseizoen 2025. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de organisatie van het openbaar carnaval 2025, waarin het hele seizoen in het teken zal staan van ons 55-jarig jubileum onder het motto: “MEEJ MEKAAR, VUR MEKAAR, AL 55 JAOR”. Een belangrijke functie in het jubileumjaar is die van Prins.

De Prins is de woordvoerder en samen met zijn adjudant en Raad XI het gezicht van het openbaar carnaval in Ballefruttersgat.

Voor de functie van Prins van het Ballefruttersgat zijn wij op zoek naar iemand die woonachtig is in Goirle of die een duidelijk en bijzondere band met Goirle heeft.

Iedereen ouder dan 21 jaar kan zich opgeven.

De commissie Prins & Protocol zal uit alle aanmeldingen bepalen wie de functie toekomt.

Het mag voor zich spreken dat we zoeken naar iemand die zichtbaar zin heeft in het carnavalsfeest en de capaciteit heeft om het Ballefruttersgat op een goede wijze te vertegenwoordigen.

Heeft u interesse in deze functie, stuur dan voor 1 juli 2024 a.s. een aanmelding met motivatie naar de voorzitter van Stichting Karnaval Ballefruttersgat. t.n.v. Jan Brekelmans via email: voorzitter@ballefruttersgat.nl

Via dit adres kunt u ook contact opnemen indien u meer informatie wilt over de functie van Prins.