Wie doet er mee? Jeu de boules spelen op diverse locaties in Goirle-Riel en dat allemaal op 1 dag. We bezoeken de banen van de Wildacker, de Deel, de Guldenakker, Jan van Besouw en de Leybron. Voor deze dag kunt u zich inschrijven per tweetal. Meldt u zich alleen aan dan krijgt u een maatje toegewezen waarmee u alle wedstrijden speelt. U verplaatst zich die dag per fiets maar de auto kan ook.

ZOmerZONderZORGEN

Op donderdag 11 juli om 9.30 uur starten we allemaal bij wijkcentrum de Deel. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers worden de spelregels uitgelegd en de wedstrijdschema"s uitgedeeld.

Om 10.30 uur vinden de wedstrijden plaats op alle locaties. Een wedstrijd duurt 30 minuten. U verplaatst zich die dag enkele keren om op een andere baan te gaan spelen. Tussen de middag wordt u een kopje soep aangeboden. De laatste wedstrijd begint om 15.00 uur.

Om 16.00 uur start de Franse middag in het CC Jan van Besouw met een prijsuitreiking, belangstellenden kunnen deelnemen aan een wijnproeverij en onder het genot van een glaasje en een borrelhapje kunt u genieten van Franse muziek. De kosten voor deze dag bedragen 10 euro pp.

Inschrijven:

U kunt zich inschrijven op donderdagochtend 20 en 27 juni op het Donderdagochtendplein in de Bibliotheek tussen 10 en 12 uur bij Annemarieke of Isabelle. U kunt daar meteen uw inschrijfgeld betalen.

U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen via

stage@janvanbesouw.nl

U ontvangt dan een link waarmee u het bedrag kunt overmaken.