Gemengd Koor Goirle doet mee aan Tilburg on Stage! Op zondagmiddag 23 juni 2024 zijn wij er ook bij op dit gezellige en zomerse festival in en rondom het stadsforum Tilburg.

Wij zijn om 16.30 uur aan de beurt op het buitenpodium.

De entree voor Tilburg on Stage is gratis en er is een gezellig terras in het festivalhart, dus kom er samen met ons een mooie middag van maken!

Koffieconcert

Na de vakantieperiode geven wij op 15 september 2024 een koffieconcert dat zal plaats vinden bij Broeder Liplap, Tilburgseweg 106, Goirle. Dit concert begint om 12.00 uur en staat onder leiding van onze dirigent Jenny van Spaendonk met natuurlijk als vaste begeleider aan de piano Kazue Goto. Het programma bestaat gedeeltelijk uit vocale filmmuziek, aangevuld met andere mooie liederen uit ons repertoire. Het is de moeite waard om dit concert bij te wonen. Noteert U 15 september 2024 in uw agenda? Het concert duurt ongeveer 1 uur, zonder pauze.

Kaartverkoop vanaf 26 augustus 2024 via de penningmeester Ad van der Bruggen: tel. 06-44251378.

avanderbruggen@home.nl

Kerstconcert

Ook dit jaar weer verzorgen wij het traditionele kerstconcert. Dit vindt plaats op zondag 22 december 2024 om 12.00 uur in de kapel van CC Jan van Besouw. Naast kerstmelodieƫn uit verschillende landen is het repertoire uitgebreid met winterse liederen.

In november 2025 bestaat het Gemengd Koor Goirle 80 jaar en dat moet gevierd worden. Dat is natuurlijk nog ver weg maar toch zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Wij houden U hiervan op de hoogte.

Bassen en tenoren

Gemengd Koor Goirle zit momenteel verlegen om bassen en tenoren. Wie wil het koor komen versterken?

We gaan voor kwaliteit en gezelligheid. Correspondentie kan uiteraard ook per mail:

gkgsecretariaat@gmail.com