D’n Inloop is een warme ontmoetingslek voor mensen met beginnende geheugenproblemen. Het is een plek waar niet de ziekte, maar de mens centraal staat. Dementie komt steeds vaker voor. We stimuleren graag het meedoen, het ontmoeten, het delen van ervaringen en het doorbreken van vooroordelen over mensen met dementie. Zo willen wij met elkaar een waardevolle bijdrage leveren aan een dementievriendelijke samenleving, waarin iedereen mee kan doen en langer thuis kan blijven wonen. U bent welkom iedere maandag en woensdagochtend vanaf 10 uur. Ook uw partner of mantelzorger is natuurlijk van harte welkom.

Op zoek naar leuke activiteiten?

Dan bent u hier op het goede adres. Hier vindt u gelijkgestemden die samen met u iets willen organiseren. Maar ook als u gewoon wilt genieten van een gezellig kopje koffie, een gezamenlijk lunch of met iemand wilt praten. U bent van harte welkom. We vinden het erg fijn als er meer deelnemers komen op de maandag en/of woensdag. Afgelopen week werd het rummikub spel gespeeld en een aantal deelnemers hebben gesjoeld. Ook werden er mooie kaarten gemaakt. Volgende week gaan we weer bewegen op de stoel.

Burgerinitiatief

D’n Inloop is een burgerinitiatief. Het wordt gerund samen met alle deelnemers en hun naasten, met ondersteuning van vaste vrijwilligers, die er elke week weer zijn.

Voor meer informatie bel: 06-54788339

Of mail naar: inloop-goirle@outlook.com