Het Odulphuslyceum bestaat dit jaar 125 jaar.

Een goede gelegenheid voor een grootscheepse reünie op 28 september a.s. Susan van Herel is voorzitter van de reüniecommissie, die belast is met de organisatie.‘Zowel vanuit de schoolorganisatie als uit de grote groep oud-leerlingen zijn leden al maanden bezig met de voorbereidingen’, aldus Susan. ‘Het is een uitdaging om duizenden oud-leerlingen en oud docenten te ontvangen in en rond het ‘statige’ schoolgebouw aan de Noordhoekring. Catering, muzikale invulling, facilitaire zaken, begroting, P.R., administratie m.b.t. inschrijven etc. staan standaard op de agenda van ons tweewekelijks overleg’.

Met name waar het gaat om gemeentelijke vergunningen is de commissie weken bezig geweest om te voldoen aan de huidige, aangescherpte eisen.

De organisatie ‘staat’ inmiddels en de oud-leerlingen zijn nu aan zet om zich aan te melden voor een feestelijke ontvangst, een gevarieerd aanbod heerlijke dinergerechten en een ouderwetse Odulphiaanse feestavond. Een weerzien met oud klasgenoten en oud docenten staat ongetwijfeld garant voor mooie herinneringen en fraaie verhalen.

Susan vervolgt: ‘We zullen zorgen dat jaargenoten –bij aanvang- elkaar in verschillende lokalen kunnen ontmoeten om alvast bij te praten’.

De reünie vangt aan om 15.30 u en wordt om 24.00 u afgesloten.

Voor meer informatie en inschrijving, zie:

www.odulphus125jaar.nl