Volgens onze traditie, luiden wij ieder jaar de zomerperiode in met een LRG dag voor alle leden. Op 15 juni hebben wij van een onvergetelijke LRG dag mogen genieten. Chapeau voor de organisatie, waardoor wij bij onze lokale ondernemers Frank van Roy en Zorgboerderij ’t Zandeind een kijkje achter de schermen mochten nemen.

Bij Frank van Roy werden we meegenomen in de historie en het gehele productieproces, fantastisch om te zien hoe complete huizen en gevels in de fabriek geproduceerd worden en kant en klaar over de weg naar de klant in den lande getransporteerd. En dat allemaal vanuit ons Gool, hoe een klein bedrijf groot kan worden, om trots op te zijn!

Zo ook bij boerderij ’t Zandeind waar we hartelijk verwelkomd werden met koffie en een heerlijk Lakenvelder worstenbroodje. Daarna volgde een enthousiaste presentatie van Joost over het ontstaan en de ontwikkeling van de beleefboerderij, de camping, de winkel en de zorgboerderij. Natuurlijk was er ook even tijd om de koeien te knuffelen. Petje af voor onze lokale ondernemers die met veel lef, enthousiasme en liefde voor het vak, onze dorpen op de kaart zetten!

Ter afsluiting van deze actieve en informatieve dag volgde nog een gezellig en culinair samenzijn, waarbij we konden genieten van een heerlijk buffet van Bruut homecooking. Wederom natuurlijk een lokale ondernemer, want tenslotte is Lijst Riel Goirle een lokale partij die staat voor haar lokale ondernemers.

Heel veel dank aan onze gastheren, waar wij hartelijk ontvangen zijn. En we kunnen niet anders zeggen; we hebben een mooi en bewogen periode achter de rug, dus laat die zomer maar komen!

Namens Lijst Riel Goirle wensen we iedereen een hele mooie zomer, een fijne vakantie en vooral goed uitrusten, heerlijk genieten en nieuwe energie opdoen!