Het Goirles Belang verschijnt wekelijks in Goirle en Riel. Dit huis-aan-huisblad wordt sinds 2016 door Uitgeverij Em. de Jong uitgegeven.
Oplage van ca. 11.000 exemplaren.
Deadline voor aanlevering advertenties: dinsdagochtend 10:00 uur.
Deadline voor aanlevering redactie: maandagmiddag 12:00 uur.

Beschrijving:

Plaatselijke correspondenten schrijven wekelijks over het nieuws in de regio. Verder kunnen verenigingen en instellingen zelf berichten inleveren die meestal onverkort worden geplaatst. Een ijzersterke formule. Want de huis-aan-huisbladen van De Jong worden graag gelezen. Alle gemeenten in het verspreidingsgebied publiceren hun officiële bekendmakingen in onze weekbladen. Dat bevestigt de hoge attentiewaarde en leesdichtheid waar adverteerders uiteraard graag gebruik van maken.

Contactgegevens advertenties:

Stan Broeders: Stan-Broeders@emdejong.nl
Tel. 06 - 21499110

Redactie:

Magda Smits: goirlesbelang@emdejong.nl

Tel. 06 - 1025 8317

Tip voor de redactie?

Heeft u een (agenda)tip of een leuk nieuwsfeit voor het Goirles Belang? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via: goirlesbelang@emdejong.nl

Zelf aanleveren?

U kunt zelf kopij en agendatips aanleveren via ons aanleverportaal:
Klik hier voor de voorwaarden en schrijftips en om in te loggen. Eerste keer is registreren verplicht. Deadline is woensdag 10.00 uur, voor plaatsing in dezelfde week.

Uitgever

Uitgeverij Em. de Jong
Visweg 8
5111 HJ Baarle-Nassau
uitgeverij@emdejong.nl
www.uitgeverijemdejong.nl

© Niets van de informatie op deze website / uit de edities die op deze website staan gepubliceerd, mag op enigerlei wijze worden verveelvoudigd en/of gebruikt worden, zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Neem hiervoor contact op via uitgeverij@emdejong.nl